Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львівщини

ua.112.ua

Вівторок, 18 лютого 2014, 12:51

На Львівщині закрили всі кримінальні справи, які підпадали під закон про амністію, – прокуратура

прокуратура львівщини

На Львівщині правоохоронці закрили усі кримінальні провадження, які підпадали під дію так званого закону про амністію.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Правоохоронці звільнили від кримінальної відповідальності осіб за правопорушення, вчинені під час масових акцій протесту в період 27 грудня 2013 року по 2 лютого 2014 року та закриття відповідних кримінальних проваджень. 

Загалом під дію цього закону підпадали 26 кримінальних проваджень, зареєстрованих правоохоронними органами Львівської області.

Станом на 18 лютого, прокурорами прийнято рішення про закриття усіх 26 кримінальних проваджень, у яких жодній особі не оголошувалось про підозру.

Нагадаємо, Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» передбачав низку умов, за виконання яких учасники акцій протесту звільняються від кримінальної відповідальності.

Оскільки мітингувальники 17 січня виконали умови закону, то правоохоронні органи були зобов'язані закрили усі кримінальні провадження щодо євромайданівців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.