Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сутички в києві

fotokor.org

Вівторок, 18 лютого 2014, 18:04

У сутичках в Києві постраждали 100 осіб, – Генпрокуратура

сутички в києві

 За оперативною інформацією в сутичках у Києві вже постраждало близько 100 осіб. 

Про це йдеться в заяві Генпрокурора Віктора Пшонки, опублікованій на сайті відомства.

"Масові заворушення, застосування мітингувальниками вогнепальної зброї, вандалізм і підпали – це реалії київських вулиць. Радикально налаштовані угруповання захоплюють органи державної влади, розбивають приватні офіси, магазини та аптеки, нищать автотранспорт. В житлові будинки летить каміння, запальні суміші, протестувальниками застосовується травматична і вогнепальна зброя", заявляє Генпрокурор.

"За кожного постраждалого, за кожне спалене авто і розбите вікно організатори масових заворушень понесуть відповідальність. Генеральна прокуратура вимагатиме найсуворішого покарання як для тих, хто підбурював людей на сьогоднішню акцію, так і для тих, хто організовував та керував ними", зазначив Пшонка.

Нагадаємо, сьогодні біля Верховної Ради розпочалися сутички між силовиками та мітингувальниками. Є постраждалі з обох сторін

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.