Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

http://rail-man.com

П'ятниця, 1 червня 2012, 13:45

Медичний комісар УЄФА затвердив лікарню Львівської залізниці базовим медзакладом Львова, який забезпечуватиме медобслуговування сім’ї УЄФА

Медичний комісар УЄФА затвердив клінічну лікарню Львівської залізниці базовим медичним закладом міста, який на час проведення в Україні Євро-2012 забезпечуватиме медичне обслуговування сім’ї УЄФА (персоналу та учасників Євро-2012). Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Львівська залізниця щороку проводить ремонти кількох відділень клінічної лікарні та закуповує сучасне обладнання для діагностики та лікування. Цьогоріч уже завершено ремонт хірургічного відділення та Центру здоров’я жінки, проведено ремонт сходових кліток медзакладу, відремонтовано фасади та проведено благоустрій внутрішніх двориків лікарні.  Загалом ці роботи обійшлися залізниці у 8,7 млн. грн.

На сьогодні Клінічна лікарня забезпечує ІІІ рівень медичної допомоги (високоспеціалізована медична допомога). У структурі закладу є поліклінічне відділення та консультативно-діагностичний центр потужністю на 400 відвідувань у зміну, центр здоров’я жінки на 100 відвідувань у зміну, відділ платних стоматологічних послуг ( у тому числі протезування), а також відділення невідкладної медичної допомоги вдома (цілодобове чергування терапевта і педіатра). Цілодобово чергують три санітарних автомобілі, а також лікарня має сучасний реанімобіль з відповідною комплектацією. Усі згадані підрозділи амбулаторної ланки розташовані в капітально відремонтованих приміщеннях та забезпечені необхідною кількістю кваліфікованих спеціалістів і потужною діагностичною базою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.