Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Колодій

Середа, 19 лютого 2014, 19:04

Львівська облрада спільно з міліцією, прокуратурою та СБУ боротиметься проти "організованих груп"

Петро Колодій

Львівська облрада прийняла заяву про взаємну співпрацю з керівниками СБУ, міліції, прокуратури Львівщини, управління Західного оперативного командування з дотримання громадського порядку на території Львівщини.

Про це сьогодні, 19 лютого, в коментарі Варіантам повідомив голова Львівської облради Петро Колодій. 

За словами Колодія, під час спільного засідання сьогодні були підготовлені спільні заходи щодо забезпечення правопорядку у Львові та Львівській області

"Вже сьогодні є інформація, що на території Львова та Львівщини діють організовані групи, які вчиняють провокації. Питання охорони правопорядку стоїть гостро, і буде напрацьований механізм взаємних дій щодо забезпечення правопорядку", - сказав Колодій. 

За словами Колодія, буде організована робота між представниками громадськості, Народної самооборони, громадських організацій та керівниками силових структур.

Він додав, що також було прийнято звернення до ВР, Януковича та Кабміну та Ради Майдану.

Нагадаємо, сьогодні, 19 лютого, виконавчий комітет Львівської облради - Народна Рада оголосила, що підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території Львівщини та звернулася до всіх державних службовців і громадян виконувати рішення Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.