Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

квитки укрзалізниці

ridna.ua

Четвер, 20 лютого 2014, 12:27

Укрзалізниця тимчасово призупинила продаж квитків із Києва у західному напрямку

квитки укрзалізниці

Продаж квитків на поїзди, що курсують із Києва у західному напрямку, тимчасово припинений. Поїзди зі Львова, Івано-Франківська та Чернівців прямують до столиці за зміненими маршрутами.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

20 лютого тимчасово припинений продаж квитків на поїзди, що курсують із Києва у західному напрямку. Це пов’язано із проведенням відновлювальних колійних робіт на перегонах Малин-Пенізевичі (дільниці Тетерів – Коростень) та Коржевці-Деражня (дільниці Хмельницький-Жмеринка) Південно-Західної залізниці.

Поїзди зі Львова, Івано-Франківська та Чернівців прямують до столиці за зміненими маршрутами: через ст. Козятин та Шепетівка. Запізнення поїздів на прибуття до Києва становить від 3 годин і більше.

У ситуації, що склалася у випадку відмови пасажира від поїздки, повернення квитків буде здійснюватися у повному обсязі.

Наразі працівниками залізниці проводяться відновлювальні роботи на перегонах: підсипають колії щебенем, збільшують плече баластної призми та укріплюють відкоси земляного полотна за допомогою колійної техніки, на місці просідання колії проводяться роботи з виправки та підбивання колії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.