Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://timeszp.com

П'ятниця, 1 червня 2012, 14:26

Від сьогодні доступ до Інтернету у Львові туристи зможуть отримати безкоштовно у Wi-Fi промоутера просто на вулиці

У Львові протягом червня у місцях скупчення туристів працюватимуть Wi-Fi промоутери. Безкоштовна акція «я твоя Wi-Fi зона» - подарунок гостям міста від мережі ресторанів «Кумпель груп».

«Програма «я твоя Wi-Fi зона» передбачає надання послуг з безпровідного інтернету гостям міста, відвідувачам , переважно під час Євро-2012, а також пропонується на весь туристичний сезон у нашому місті. Є бажання зробити її постійною у нашому місті, оскільки безпровідний інтернет –  послуга абсолютно доступна у всіх країнах, вона є цілком нормальним явищем, оскільки прив’язуватись до конкретних приміщень, закладів де є інтернет, не завжди зручно туристу», – розповів директор з маркетингу мережі ресторанів «Кумпель груп» Денис Ринський.

Промоутери, одягнені у фірмовий одяг, пропонуватимуть туристам безкоштовний доступ до Wi-Fi. Їхній зовнішній вигляд свідчитиме, що вони є точкою доступу до безпровідникового Інтернету: кепки, футболки, кульки, надуті гелієм, із надписом «Wi-Fi» та інші навігатори.

Для користування безкоштовним Інтернетом туристу потрібно буде знаходитись поблизу Wi-Fi-промоутерів.

«Якщо хтось звертається за Інтернетом, промоутери дають талончик, на якому є код доступу. Також працівники матимуть невеличкі планшети на руці. Це дасть змогу регулювати напрямки руху для іноземців та орієнтувати їх у місті. До прикладу, якщо турист запитає, як пройти від Оперного театру до площі Галицької, Wi-Fi-промоутери намалюють на планшеті шлях до місця призначення», - зазначив Денис Ринський.

Крім того, Wi-Fi-промоутери пропонуватимуть туристам різні сувеніри, довідкову інформацію про те, де поїсти, куди піти, що буде цікавого в місті та ін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.