Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 20 лютого 2014, 13:05

ГО «Ідея нації» провокує львів’ян до заворушень та безпорядків у місті

Сьогодні прес-служба ГО Ідея нації повідомила, що у Львові масово знімають номерні знаки з автомобілів і закликає приєднатись до цієї акції.

Про це йдеться на офіційному сайті організації.

«В знак протесту, який запропонували зрадники національної революції і узурпатори режиму, водії у Львові розпочали масово знімати номерні знаки. Таким чином вони висловлюють свій протест проти перемир’я, а також проти обмеження руху, яким влада намагається не пустити на Майдан до Києва протестувальників. ГО «Ідея Нації» підтримує дану акцію львів’ян, а також закликає приєднатися усіх небайдужих» – йдеться у заяві.

У соціальних мережах громадській обурюється через такі про вокативні заяви членів організації і їхнього лідера Остапа Стахіва.

Нагадаємо, це вже не перші провокації цього активіста у Львові. Зокрема провокував громадських активістів під час перших днів Євромайдану у Львові. Зокрема звинуватив колишнього депутата ЛОР Андрія Рожнятовського у крадіжці їхнього прапора з агітаційного намета, який був встановлений в епіцентрі протестів.  

Нагадаємо, студенти оголосили акції на підтримку Євроінтеграції мирними і без символік політичних партій та організацій.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.