Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

http://1001facts.info

П'ятниця, 1 червня 2012, 14:55

Янукович підписав закон про заборону куріння під час Євро-2012

Президент України Віктор Янукович підписав закон, який забороняє куріння і рекламу сигарет на стадіонах Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Віктор Янукович підписав Закон № 4819-VI «Про внесення змін до Закону України» Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні «щодо забезпечення здоров'я уболівальників і спортсменів і створенню сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012».

Закон вносить нову норму, згідно з якою в спортивних спорудах, де будуть проходити заходи чемпіонату Євро-2012, на період проведення чемпіонату забороняється використовувати тютюнові вироби, реалізовувати тютюнові вироби, предмети, пов'язані з їх вживанням.

«Будь-яка реклама тютюнових виробів, реклама знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби, забороняється», - йдеться в законі.

Нагадаємо, цей закон Верховна Рада України прийняла 23 травня.

Джерело: Дзеркало тижня

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.