Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сбу

grim.in.ua

П'ятниця, 21 лютого 2014, 17:43

СБУ жорстко реагуватиме на сепаратизм

сбу

Служба безпеки вживатиме жорсткі заходи з припинення посягань на територіальну цілісність і недоторканність України і притягатиме сепаратистів до кримінальної відповідальності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служба СБУ.

"Ситуація, яка склалася на сьогодні в Україні, свідчить про спроби окремих політиків, представників органів місцевого самоврядування, лідерів громадських об’єднань, радикально налаштованих осіб, створити підґрунтя для ескалації громадянського конфлікту, поширення автономістських і сепаратистських настроїв серед населення, що може призвести до припинення існування нашої держави як унітарної та втрати нею державного суверенітету", йдеться в заяві.

СБУ висловлює занепокоєння, що окремі депутати різних рівнів розпочали вести сепаратні переговори з представниками іноземних держав і відкрито відбуваються консультації про можливий розділ країни на декілька частин у порушення порядку, встановленого Конституцією України.

"Це може призвести до ескалації протистояння між різними верствами населення, розпалювання національної чи релігійної ворожнечі та військового конфлікту", йдеться в заяві відомства.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.