Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Янукович

Субота, 22 лютого 2014, 10:38

Літак Януковича сів у Еміратах

Віктор Янукович

Президентської літак здійснив посадку у міжнародному аеропорту Фуджейра (Об'єднані Арабські Емірати).

За даними трекингової системи FlightRadar24, борт з президентськими позивними #AOJ92C сів о 04:30 в суботу – повідомляють еizvestia.com.

Раніше повідомлялося, що президент України Віктор Янукович у п'ятницю, 21 лютого, вирушив з Києва і прибув у Харків. Про це на правах анонімності повідомив на брифінгу в Державному департаменті США чиновник з Білого дому, повідомляє РБК-Україна.

Літак президента України Віктора Януковича не здійснював посадку в аеропорту Харкова. Про це агентству ИТАР-ТАСС заявили вранці в суботу в довідковій службі авіавузла.

Раніше ряд ЗМІ повідомляв, що Янукович зі своїм оточенням спішно покинув Київ в ніч на 22 лютого. Зокрема, йшлося про те, що в Харкові президент візьме участь у з'їзді депутатів південно-східних областей України, організатором якого виступає громадська спілка "Український фронт".

Увечері 21 лютого у Верховній Раді був зареєстрований законопроект про імпічмент президенту України. У той же час активісти опозиції оголосили на Майдані Незалежності в центрі Києва, що дають Януковичу час до 10 ранку суботи, щоб подати у відставку. В іншому випадку вони пообіцяли піти на штурм адміністрації глави держави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.