Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Віктор Янукович

Субота, 22 лютого 2014, 11:47

Янукович знайшовся у Харкові

Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович перебуває у Харкові, де сьогодні спілкуватиметься з виборцями.

Про це повідомила УНН народний депутат України Ганна Герман.

"Президент України знаходиться у Харкові. Він вилетів туди увечері. Сьогодні він матиме зустріч з виборцями, а також виступить по харківському телебаченню. Президент не братиме участь у цьому з’їзді, який організовується в Харкові", – повідомила вона.

Також Ганна Герман розповіла, що разом з Президентом у Харкові перебуває голова Адміністрації Президента Андрій Клюєв.

Окрім того, Ганна Герман заявила, що Віктор Янукович підпише закони, які були вчора проголосовані у Верховній Раді.

"Президент сам ініціював повернення до Конституції 2014 року. Президент також ініціював дострокові президентські вибори і початок процесу утворення уряду народної довіри. І було би нелогічно й дивно, якби Президент ініціювавши такі процеси не підписав ці закони. Тому будь-які заяви на цю тему є спекуляціями", – сказала Ганна Герман.

Також, за її словами, спекуляціями є й те, що Президент покинув країну. "Я вважаю, якщо ми будуємо правову державу, якщо все це відбувалося в країні задля того, щоб Україна ставала європейською державою, то очевидно європейська держава повинна грунтуватися в усіх своїх кроках й у всіх своїх діях на закон, а не на революційну доцільність", – зазначила вона.

Тому, підкреслила Ганна Герман, перед революціонерами є вибір – чи це буде нова комуна, на кшталт колишнього більшовицького режиму, який керувався винятково революційною доцільністю, нищив фізично опонентів, як, за словами політиками, це зараз відбувається, чи це буде спроба справді побудувати державу, де пануватиме закон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.