Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Василенко

Понеділок, 24 лютого 2014, 11:49

Олег Василенко хоче піти з держслужби, але поки залишиться головним прокурором Львівщини

Олег Василенко

Прокурор Львівської області Олег Василенко хоче залишити державну службу, але поки ситуація не стабілізується, залишиться у прокуратурі.

Про це на прес-конференції повідомив прокурор Львівської області Олег Василенко, передає кореспондент Варіантів.

"Наразі я виконую обов'язки прокурора області. Оскільки за мною стоїть колектив, то зараз я в таких умовах, – написати рапорт і сказати, що я поїду до родини – на мій погляд, це було б неправильно з точки зору професійної і з точки зору чоловічої гідності. Що стосується мого особистого бажання, в мене дуже велике бажання полишити державну службу. Коли ситуація стабілізується, то відповідне рішення буду для себе приймати", – заявив Олег Василенко.

Також на прес-конференцію прийшов депутат Львівської облради Олександр Ганущин та також спитав чи збирається Василенко подавати у відставку, але прокурор відповів так само як і журналістам.

Нагадаємо, наразі невстановлена точна кількість втрачених документів під час захоплення ГУ МВС та прокуратури Львівщини та райвідділів міліції міста, але більшість кримінальних проваджень стосовно життя та здоров'я людей збережено.

В ніч з 18 на 19 лютого пройшли штурми адмінбудівель у Львові, під час яких пікетувальники знищили велику кількість документів з цих приміщень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.