Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міліція

poltava.pl.ua

Понеділок, 24 лютого 2014, 12:16

Громадський порядок у Львові цілодобово охороняють 300 міліціонерів в цивільному

міліція

Починаючи із 20 лютого у Львові цілодобово до охорони громадського порядку залучено 300 працівників міліції в цивільному одязі.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

Понад тисячу осіб щоденно патрулюють вулиці міста Львова. 

Двічі на добу, о 9:00 та о 21:00, проводиться інструктаж осіб, які заступають на патрулювання вулиць міста. Групи формуються в приміщеннях районних державних адміністрацій в кількості 7-8 чоловік, у склад яких входить по 2 правоохоронці та 5-6 представників «Народної самооборони».

З суботи, 22 лютого, на вулиці міста виїхали співробітники ДАІ для оформлення дорожньо-транспортних пригод. На 12-годинну зміну заступає 9 екіпажів інспекторів ДАІ.

З понеділка, 24 лютого, до виконання своїх службових обов’язків приступили міліціонери патрульної служби. Щодобово до патрулювання долучатиметься два екіпажі, в склад якого входить 2 правоохоронці та два представники «Народної самооборони».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.