Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медична допомога

guoz.lviv.ua

Понеділок, 24 лютого 2014, 14:28

За останні тижні близько 200 потерпілих у Києві лікувалися у Львові, – Садовий

медична допомога

За останні тижні близько 200 осіб, які постраждали під час акцій протесту в Києві, отримували медичну допомогу у лікарнях Львова.

Про це повідомив мер голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

"Це ті люди, які отримали важкі поранення, які отримали поранення після побиття, після вибухів. Всі вони були невідкладно прийняті у Львові", зазначив міський голова.

"На сьогодні в наших міських лікарнях знаходиться 43 хворих, які прибули з боїв. 28 осіб перебуває в лікарні швидкої допомоги. 9 з них виїхали, деякі ще зараз готуються на виїзд за кордон. Це Польща, Австрія. Також маємо пропозицію від Чехії", розповів мер Львова.

"Географія дуже велика. В нас лікувались і лікуються хворі з багатьох міст України – Донецьк, Крим, Луганськ, Житомир, Білорусія також. Чому вони їхали до Львова? Бо у Львові безпечно, у нас не було випадків, коли викрадали людей з лікарень", - розповів Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.