Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

dnevniki.ykt.ru

Понеділок, 24 лютого 2014, 14:28

Півсотні культурних діячів пропонують вимоги до майбутнього Міністра культури України

Відомі українські культурні діячі запропонували Верховній Раді критерії, якими має володіти кандидатура на посаду Міністра культури України.

Документ з критеріями опубліковано на сайті petitions247.net

Зокрема, досвід управління культурними інституціями, проектами, досвід впровадження інновацій, співпраця з європейськими культурними організаціями, навчання та стажування за кордоном, професіоналізм, позитивна репутація у культурному середовищі, відсутність попереднього досвіду держслужби і велике бажання до змін у культурній сфері країни – ось що вимагають культурні діячі від майбутнього Міністра культури України.

Серед львівських культурних діячів, які підтримали цей документ – Маркіян Іващишин (громадський діяч, МО Дзиґа), Тарас Чубай (музикант), Ярослав Грицак (історик, професор УКУ), Мар’яна Савка (головний редактор “Видавництва Старого Лева”, поетеса), Зеновій Мазурик (культуролог), Руслана Лижичко (співачка), Олександра Коваль ( президент ГО Форум видавців).

Нагадаємо, уже завтра Верховна Рада планує сформували коаліційний Уряд та парламентську більшість.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.