Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кутузов

Вівторок, 25 лютого 2014, 16:45

Погруддя Кутузова не має ні історичної, ні художньої цінності, – нардеп

кутузов

Нардеп від ВО «Свобода» Ірина Сех заявила, що погруддя Кутузова не має цінності, і звернеться до Бродівської міськради, аби передати його Росії.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

«Як депутат-мажоритарник я звертатимуся до Бродівської міської ради, аби вона розглянула можливість передачі погруддя Кутузова до РФ. Якщо, звичайно, російська сторона забажає забрати цей пам’ятник», - зазначила народний депутат.

«Це погруддя не належить до реєстру пам’яток, воно не має ні історичної, ні художньою цінності. Окрім того, його не повалили, не знищили, а акуратно демонтували і перевезли на територію комунального підприємства», - зазначила Ірина Сех, додавши, що демонтаж відбувся після рішення міськради.

Нагадаємо, 24 лютого 2014 року у Бродах зняли з постаменту та перенесли на господарський двір комунального підприємства «Броди» погруддя полководцю Михайлові Кутузову. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.