Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

restinua.com

Середа, 26 лютого 2014, 15:18

Дрогобич залишився без міського голови та секретаря

Дрогобич

Міський голова Дрогобича і секретар ради написали заяви про звільнення, а міськрада їх задовольнила.  

Це відбулося вчора, 25 лютого, на позачерговій сесії Дрогобицької міської ради, інформує сайт stryi.com.ua.

На позачерговій сесії Народна рада поставила вимогу, аби міський голова, перший заступник голови та секретар ради склали свої повноваження.

Секретар міської ради Тарас Метик оприлюднив напрацьований депутатами проект рішення сесії про саморозпуск міської ради.

Однак представники громадськості опротестували таку пропозицію. Вони наголосили, що влада, розпустивши раду, хоче залишитись одноосібно керувати містом до проведення виборів. Також було зауважено, що чинне законодавство не передбачає саморозпуску міської ради, а отже рішення опротестує прокурор.

Після цього секретар ради оголосив заяву про складання посадових повноважень. Його відставка була прийнята 41 голосом депутатів з 50, обраних до міської ради.

Відтак слово взяв Олексій Радзієвський, який зачитав свою заяву про складання повноважень міського голови. За відставку проголосувало 34 депутати. Мітингувальників не задовольнило, що значна кількість депутатів не голосували за відставку Радзієвського і скандували їм "Ганьба!".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.