Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Моунмент Слави

Середа, 26 лютого 2014, 15:58

Питання повалення Монумента слави винесуть на громадське обговорення

Моунмент Слави

Питання повалення пам’ятника Монумента слави у Львові буде винесене на громадське обговорення.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у своєму Facebook.

«В останні дні ми отримували неодноразові сигнали про бажання деяких активістів організувати його повалення. По-перше, я проти того, аби у Львові будь-що руйнували ночами і без законних рішень. У нас в місті є легітимна влада, яка в законний спосіб виконує волю громади. Стосовно ініціативи щодо перенесення - винесемо її на громадські обговорення», - заявив Андрій Садовий.

Також мер Львова зазначив, що наразі є багато інших невідкладних питань. Наприклад, вирішення питань криміналу та корупції у Львові.

«Я особисто вважаю, що сьогодні взагалі не на часі актуалізувати це питання. Цим ми не допоможемо ані нашим прихильникам на Сході та Півдні, які сьогодні на передовій і піддаються реальній небезпеці, ані сім’ям загиблих та поранених. Сьогодні набагато актуальнішим є зробити все, аби не дати можливості підняти голову гідрі криміналу і корупції. А вона вже це пробує. Це спільна проблема для всієї країни», - додав Садовий.

Нагадаємо, в п'ятницю, 28 лютого, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради буде розглянуто рішення щодо перенесення Монументу слави з вул. Стрийської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.