Юрко Кардашевський,  26 лютого 2014

Люстрація по-старосамбірськи

Володимир Цегенько

Голова Старосамбірської РДА Володимир Цегенько пообіцяв здати всі злочинні діяння різних чиновників та правоохоронців району, але чомусь почав задкувати.

Прес-конференція відбулася вчора, 25 лютого, у Старосамбірській РДА.

Початок прес-конференції віщував різноманітні скандали та усю правду-матку: Цегенько заявив, що написав заяву про звільнення з посади, каявся, що був регіоналом та розповідав, що Партія регіонів – це зло.

Всі потирали руки і сподівалися, що й на Старосамбірщині відбудеться така модна тепер люстрація.

Маштаб розголошення компромату мав бути би чималим. На прес-конференцію прийшли близько тридцяти осіб, на вулицю винесли колонки і все заради того, щоб ще сто старосамбірчан, які зібралися під стінами Старосамбірської РДА, також почули усю правду.

У цей час учасникам прес-конференції роздали список питань, який планували розглянути.

Координатор прес-конференції Степан Сольчак попросив, щоб ніхто не нападав на Володимир Цегенька і let's party to begin!

А далі очільник району почав зістрибувати з відповідей на запиння. А потім почав посилатись на те, що не може розповідати пліток, а якби мав офіційну інформацію, то надав би її обов'язково.

Цікавіше було потім, коли Володимир Цегенько почав розповідати плітки про свого заступника та начальника Старосамбірського РВМ.

Але потім Цегенько знову почав халтурити та заганятися. Відмазував свого однопартійця, а депутата з якоїсь іншої (вашої) партії назвав психічнохворим.

Сьогодні ж у Facebook з'явився пост журналіста Романа Рака про люстрацію на Старосамбірщині, де очільник району згадується лише і винятково як хабарник.

Потому голова Страсамбірської РДА розповів, як напередодні він хотів передати гроші (9 тисяч гривень) сім'ї загиблого на Майдані Богдана Сольчака, але брат Героя Майдану – координатор прес-конференції Степан Сольчак, спочатку взяв цю суму, але згодом, передумавши, віддав  Цегеньку.

Тож люстрації з-за допомогою голови Старосамібірської РДА чомусь не відбулося, але добрий люд вже сам почав над цим працювати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.