Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

онкозахворювання

www.roche.ru

Четвер, 27 лютого 2014, 10:04

При отриманні лікарем онкоцентру хабара, хворому повернуть гроші

онкозахворювання

При доведеному факті отримання хабаря лікарем онкоцентру, пацієнту повернуть гроші та будуть прийняті відповідні рішення.

Про це повідомив лікар Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігор Ковальчук.

Таку ініціативу виявив лікар Ковальчук після дискусії на засіданні комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту ЛОР.

«Після гарячих дискусій було вирішено поставити дане питання на громадське обговорення та громадський суд, залучивши ЗМІ та соціальні мережі до збору інформації .
Отже результатом цієї дискусії стало те що п.Ковальчук в присутності членів профільної комісії, ЗМІ запевнив усіх що вразі підтвердження факту про отримання лікарем онкоцентру хабаря, будуть прийняті відповідні рішення і повернуті кошти тим хворим які лікувалися із різних на то мотивів та причин змушені були віддячити лікареві», - повідомила депутат ЛОР Ганна Костюк.

Щоб ініціатива проходила об’єктивно та публічно до акції залучені ЗМІ та соціальні мережі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.