Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

верхвона рада

en.wikipedia.org

Четвер, 27 лютого 2014, 09:49

Львів'яни Лопачак і Чорна можуть потрапити до парламенту

верхвона рада

Кандидати в народні депутати України Маркіян Лопачак та Галина Чорна мають шанс потрапити до Верховної Ради за списками "Свободи".

Оскільки деякі свободівці будуть представлені в Кабміні і складуть депутатські повноваження, то їх замінять наступні після обраних кандидати в нардепи.

Представники Львівщини Маркіян Лопачак та Галина Чорна мають 4 та 5-ту позицію відповідно після списку обраних, тож можуть стати нардепами. Першу трійку ймовірних нардепів складають Олексій Фурман, Олег Боднарчук та Тарас Осауленко. Серед них є двоє киян та один вінниччанин. 

Потрапити до парламенту за списками від ВО "Батьківщина" мають шанс Меріков Вадим (66-й в списку), а також наступні – Шевчук Олег, Макул Леонід, Ледовських Олена, Гринів Ігор, Чубатенко Олександр, Колганова Олена, Богдан Руслан, Триндюк Юрій, Заставний Роман.

З УДАРу жоден представник не увійде до уряду, який зараз формується.

За попередніми даними, в уряді працюватимуть 7 представників за квотами "Батьківщини", а також 3 – за квотами "Свободи". 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.