Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

самосуд

golos.ua

П'ятниця, 28 лютого 2014, 18:14

У Києві вчинили самосуд на львівським комуністом, який був "снайпером" на Майдані

самосуд

В центрі Києва влаштували самосуд над першим секретарем Львівського міськкому КПУ Ростиславом Васильком, якого звинуватили у тому, що він стріляв у людей на Майдані.

Про це пише Golos.ua.

Жорстоко побитий і покалічений перший секретар Львівського міськкому КПУ Ростислав Василько категорично заперечує свою причетність до розстрілу протестуючих на Майдані, відкидаючи всі звинувачення в тому, що він був снайпером, які вбили десятки людей під час розстрілу силовиками.

Василько заявив, що він є мирним громадянином, які опинилися в Києві під час штурму Євромайдана силовиками, так як приїхав провідати родину - дружину і дитину, яким також тепер погрожують розправою.

"Мене побили в центрі, на Майдані, легені розбили, ребра, голову пробили" , - розповів він.

При цьому Р. Василько зазначив , що побиття сталося в суботу , 22 лютого недалеко від готелю "Україна".

На питання, як він там опинився, Василько відповів: "Тобто - як я там опинився? Додому їжджу. Сім'я у мене в Києві, а працюю я у Львові".

Після цього Р. Василько сказав , що він зараз під крапельницею, в дуже поганому стані, тому довгого інтерв'ю журналістам дати не зможе - йому дуже важко говорити.

Р. Василько наразі перебуває на стаціонарному лікуванні у столичній лікарні № 17 , його палату, за даними ЗМІ , охороняє потрійне "кільце" бійців "Правого сектору».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.