Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

газ

karpatskijobjektiv.com

Субота, 1 березня 2014, 17:44

Росія заявляє, що не бачить сенсу продовжувати угоду з Україною про зменшення ціни на газ

газ

У зв'язку з порушенням українською стороною зобов'язань із виплати за газ продовжувати угоду про зниження ціни на другий квартал не має сенсу, вважають у Міненерго РФ.

"Україна не розплатилася за газ із поточних платежів за зниженою ціною і досі не погасила борг 2013 року", - заявив представник Міненерго.

"Якщо так відбуватиметься і далі, то який сенс і далі продовжувати дію угоди про постачання газу за зниженими цінами? Ніякого", - сказав співрозмовник агентства.

Він зазначив, що контрактну угоду вже порушено.

"Важливо, що пропозицію про знижену ціну щокварталу необхідно підтверджувати. Буде дурістю і помилкою продовжувати її дію в другому кварталі 2014 року", - сказав представник Міненерго.

За його словами, "Газпрому" необхідно про це задуматися. Саме українська сторона сама порушує свої зобов'язання, продовжувати угоду про зниження ціни на другий квартал, не має сенсу", - пояснив він.

Джерело: Інтерфакс 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.