Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська самооборона

espreso.tv

Понеділок, 3 березня 2014, 09:41

Вночі порядок у Львові охороняло 141 працівник міліції та 600 активістів

львівська самооборона

Сьогодні вночі охороною правопорядку у Львові займались 600 громадян, 141 працівник МВС, 65 автопатрульних груп та 40 велосипедистів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Загалом ця ніч у районі пройшла спокійно. Працювали по 18 маршрутах, загалом до чергування було залучено 132 людини, з яких 18 – міліціонерів. 12 людей було задіяно на велопатрулі. Працювало 16 машин автопатруля, 1 патрульна машина міліції», - розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

«Чергування пройшло спокійно. Представники патрулю виявили п’яного водія, не дозволили йому сісти за кермо. Інших неординарних ситуацій не було», - розповіла голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

«Вночі порядок у Франківському районі охороняло 54 працівники міліції, 104 активістів, 29 автопатрулів та 1 велопатрульна група з шести осіб. Надзвичайних випадків не виявлено, були дзвінки про побутові сварки, також надійшло повідомлення про автокрадія, куди одразу були направлені працівники міліції та автопатруль. На вулиці Городоцькій відбулось займання підвального приміщення, яке вдалось швидко ліквідувати. Загалом порядок в районі під контролем», - зазначили у Франківській районній адміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.