Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

20minut.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 10:02

Львів'яни незадоволені транспортом та станом доріг – дослідження

Напередодні Євро-2012 найбільше львів’яни незадоволенні транспортним сполученням – 41% опитаних та станом доріг – 37% оцінили його «незадовільно», - дані дослідження проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

У свою чергу, підготовці у транспортній сфері 2% поставили «відмінно», 20% – «добре», 32% – «задовільно». Стан доріг на «відмінно» оцінили 2%, 20% – на «добре», 38% – на «задовільно».

Краще інших готовність львів’ян до прийому гостей, якість громадського харчування, умов для проживання та стадіон оцінюють мешканці Франківського району. Водночас транспортним сполученням найменше задоволені в Галицькому районі та на Сихові, найбільше задоволені – в Залізничному. Станом доріг найменше задоволені у тому ж таки Галицькому районі, найбільше – у Залізничному.

Терміни проведення опитування: 16 – 26 травня 2012 р. Вибіркова сукупність: 2200 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв’ю згідно з опитувальником (face to face). Помилка репрезентативності: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,1%, для значень близьких до 25% - не більше 1,8%, для значень близьких до 10% - не більше 1,3%

Нагадаємо, у Львові відбудеться три матчі Євро-2012: 9 червня - Німеччина – Португалія, 13 червня– Данія – Португалія, 17 червня - Данія – Німеччина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.