олександр ковальчук,  3 березня 2014

Сех відео. Весняні миттєвості путі

Ірина Сех

10 відео з історичного минулого Ірини Сех, де помітна уся її свободівська краса, емоція та холіварність.

Нардепка Ірина Сех, яку завтра запрезентують на посаді голови Львівської ОДА, зростала та визрівала вже за тієї дигітальної доби, коли кожен публічний прояв політичної життєдіяльності був зафіксований, задокументований та протегований.

Саме тому у природі існує стільки відео з Іриною Сех, де її політичний адекват ледь межує, а інколи і просто переливається навіть за межі свободівської неадекватності.

Саме тому навіть не варто називати такі її вчинки епатажем, щоб ще більше знешкодити й до того вже поюзане слово.

На усі ці вчинки, дії та слова є зовсім інші пояснення.

Отож, до уваги читачів та глядачів десять відео за участі голови Львівської ОДА Ірини Сех, де автору довелося бути спостерігачем та фіксувальником цих політичних процесів.

Історичне відео за участю Ірини Сех. Саме після нарешті ВО "Свобода" нарешті усвідомила усю важливість Ютубу для партійного життя.

Депутатка Львівської обласної ради Ірина Сех пропонує застрілитись голові Львівської ОДА Михайлові Цимбалюку після розбурханих подій 9 травня 2011 року Львові, які вже тепер спокійно можна вважати підготовкою до Євромайдану.

Безпосередня участь голови Львівської ОДА Ірини Сех та голови Національного банку України Степана Кубів у колективному побитті та вигнанні депутата Львівської обласної ради (Партія регіонів) Ігор Грещука.

Полум'яні істерики Ірини Сех на брутальне втручання міліційної відеокамери у її особисте життя.

Історичне засідання Львівської обласної ради під час якого, свободівці Олег Тягнибок та Ірина Сех бакланять місцевих регіоналів бидлянськими криками "Куди встав?" та "Сіли на місце!"

Особливо актуальна у ці військові дні господарська промова Ірини Сех про те, що Схід і Захід завжди разом.

А ось почались і нардепні миттєвості у житті Ірини Сех, де вона також не забуває про трюки свого попереднього місця сидіння.

Гордовита нардепка Ірина Сех дозволяє всю себе обмацати руху "Чесно".

Так перед пришестям догналітських бабусь лахав на істериками нардепки Ірини Сех тодішній міністр енергетики та вугільної промисловості України Едуард Ставицький.

У суворі євромайданні дні нардепка Ірина Сех закликала львівську громаду підійти до вуха Януковича так близько, щоб він від того інтиму аж наробив у штани.

І на відеофініші нардепку Ірину Сех вітають з Днем блондинки у Львівській комерційній академії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.