Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крим

crimeahike.com

Понеділок, 3 березня 2014, 17:00

Підприємці готові надати готелі для проживання кримчан на Львівщині, – Колодій

крим

Сьогодні, 3 березня, станом на 12.00 годину з Криму на гарячу телефонну лінію Львівської облради - 0-800-501-727 дзвонять люди, які висловлюють своє бажання щодо виїзду їхніх сімей на тимчасове проживання у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Зокрема, для тимчасового проживання на Львівщині зголосилися жителі Сімферополя, Севастополя, Керчі, Євпаторії, Ялти. За аналізом зареєстрованих дзвінків, в основному готові виїжджати жінки та діти, а також люди пенсійного віку. Один із додзвонювачів заявив про переїзд до Львова двох дорослих і одразу сімох дітей. Ще один житель Криму відправляє на Львівщину свою дружину з трирічною та піврічною дітьми.

Активно зголошуються приймати сім'ї з Криму жителі міста Львова та області. Так, починаючи від 24.00 до 12.00 години 3 березня на телефон гарячої лінії Львівської обласної ради додзвонилось 18 людей. Деякі з них готові брати одразу по дві-три сім'ї.

Всю зібрану інформацію про тих, хто збирається виїжджати з Криму на Львівщину і тих, хто готовий приймати людей у нашій області, акумулюють в Департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА.

Всі, хто має можливість надати допомогу кримчанам, звертайтесь на номер телефону гарячої лінії Львівської обласної ради - 0-800-501-727. Долучившись нині до цієї благородної справи, ми ще раз покажемо окупанту, що українці єдині та непереможні!», - наголосив Петро Колодій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.