Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

небесна сотня

cpod.co

Вівторок, 4 березня 2014, 10:44

Сьогодні до Львова привезуть тіло загиблого в Будинку профспілок Володимира Топія

небесна сотня

Тіло загиблого у Будинку профспілок Володимира Топія транспортують до Львова, де о 20:00 на Євромайдані з ним прощатимуться. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Володимир Топій народився 26 квітня 1955 року. Закінчив Технічне училище зв’язку, служив у ракетних військах у Бресті. Більшу частину життя працював водієм, в т.ч. 15 років на підприємстві «Електрон», у радгоспі, а останнім місцем роботи була Львівська пивна компанія. З сім’єю загиблий жив у м. Рудки Самбірського району.

На Майдан до Києва Герой поїхав 25 грудня. Додому приїхав лише на один день, 22 січня, наступного дня знову повернувся у Київ. Володимир Топій був у 12 сотні Самооборони.

Обгоріле тіло загиблого із численними переломами знайшли у Будинку профспілок, де він допомагав гасити пожежу і помер за нез’ясованих обставин. У Володимира Топія залишилось двоє дітей, дочка 35-ти років та 29-річний син, а також двоє внуків, 16-ти та 14-ти років.

Поховають Героя, згідно його волі, у місті Судова Вишня Мостиського району Львівської області. Про дату та час похорону буде повідомлено згодом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.