Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

кабмін

espreso.tv

Вівторок, 4 березня 2014, 11:11

Кабмін встановив жорстку економію коштів бюджету

кабмін

Кабінет Міністрів встановив жорстку економію бюджетних коштів.

Відповідну постанову схвалено на засіданні уряду від 1 березня 2014 року, пише "Голос України".

Запроваджується заборона на придбання форменого одягу, автотранспорту, мобільних телефонів, ноутбуків, здійснення чартерних рейсів, а також витрати на ремонти адмінбудинків і техніки тощо. Відтепер для того, щоб створити новий заклад, збільшити чисельність працюючих або навіть заповнити вакантне місце, знадобиться спеціальний дозвіл Кабінету Міністрів.

Зупиняється видача одноразової грошової винагороди для держслужбовців за сумлінну безперервну працю і здешевлення вартості харчування для працівників.

Так само запроваджуються обмеження на відрядження за кордон, використання бюджетних коштів на проведення святкових заходів тощо.

Поряд з тим з метою економії передбачається здійснити інвентаризацію державних резиденцій, дач, будинків відпочинку, оздоровчих закладів, які перебувають на балансі органів державної влади та інших державних органів та підприємств.

Окрім того урядова постанова обмежує кількість заступників керівників органів виконавчої влади. Зокрема, міністр матиме не більш як чотири заступники, голови обласних Київської та Севастопольської міських держадміністрацій — не більше трьох, а голови районних у містах Києві та Севастополі держадміністрацій — не більше двох.

І ще: для ефективнішого використання страхових внесків державних соціальних фондів уряд обмежив витрати на організацію роботи цих фондів, у тому числі й організаційно-управлінські витрати.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.