Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://milicia.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 10:29

На Львівщині молодик «замінував» школу

У Червонограді на Львівщині молодик після гулянки «замінував» школу. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Сьогодні, близько 4 години ранку до чергової частини Червоноградського міськвідділу міліції зателефонував невідомий. Чоловік повідомив правоохоронцям, що заміновано місцеву школу № 3. 

На місце події одразу ж виїхало керівництво Червоноградського МВ та слідчо-оперативна група. Школа була зачиненою, а у приміщенні навчального закладу був лише охоронець. Міліціонери оглянули школу. Вся прилегла до навчального закладу територія була у лічені хвилини очеплена за периметром співробітниками міліції. Усі двері були зачинені, слідів проникнення не виявлено. На місце події прибула вибухово-технічна служба та кінолог, було проведено ретельний огляд усіх приміщень та прилеглої території, однак ніяких предметів схожих на вибухові пристрої не виявили.

«Оперативно-розшуковими заходами працівники сектору карного розшуку разом із співробітниками СБУ Червоноградського МВ затримали псевдо-мінера. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець. Хлопець разом із друзями святкував День народження. Зранку їх потягло на «подвиги» і юнак вирішив зателефонувати до міліції. Він позичив мобільний телефон у подруги, поставив туди свій стартовий пакет і повідомив про замінування», ? повідомив Володимир Корчевський, в.о. начальника Червоноградського МВ майор міліції.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Нагадаємо, це вже десяте неправдиве повідомлення про замінування на Львівщині від початку року. Загалом у області у 2012 року порушено вже вісім кримінальних справ за неправдиві замінування.

Правоохоронці нагадують, що за завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками (ст. 259 КК України) зловмисників, чекає покарання у вигляді накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.