Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крим

imath.kiev.ua

Вівторок, 4 березня 2014, 17:03

105 кримчан зголосилося їхати на Львівщину для тимчасового проживання

крим

29 сімей або ж 105 осіб, з яких 45 - діти зголосились їхати на Львівщину для тимчасового проживання через телефон гарячої лінії Львівської облради.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

На цей час з Криму виїхали 20 людей з метою тимчасового проживання на Львівщині. З них 8 дорослих та 12 дітей. Це жителі Сімферополя, Севастополя, Ялти, Керчі, Джанкоя. Завтра вони прибудуть до Львова близько 14.00 години.

Водночас зараз вирішується питання про забезпечення дітей, які прибудуть на Львівщину з Криму, освітнім процесом у загальноосвітніх навчальних закладах.

Окрім того, на телефон гарячої телефонної лінії Львівської обласної ради зголосились 46 жителів Львівської області, з них 15 - з міста Львова. Вони зголосились прийняти 175 кримчан.

Разом з тим, про свою згоду приймати жителів Криму заявили напередодні керівники готелів та санаторіїв Трускавця, Моршина, Східниці, Немирова та інших населених пунктів Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.