Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

байкери

krasnogorsk.ru

Середа, 5 березня 2014, 11:20

Депутат Львівської міськради просить байкерів бойкотувати "Нічних вовків"

байкери

Депутат Львівської міської ради Євген Білинський просить байкерів оголосити поза байкерським законом президента клубу "Нічні вовки" Олександра "Хірурга" Залдостанова.  

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

"Сьогодні нашій волі загрожує небезпека! На нашу Богом дану землю, Україну, прийшов загарбник. Скажені пси в жилетках з російським маркування та із зброєю в руках роз’їжджають територією  нашої Батьківщини. Вони намагаються диктувати нам як жити на рідній землі. Вони заполонили міста Півдня та Сходу України, виставили свої блок пости. Для кожного байкера  існує  закон честі – кожен з нас має свою територію якою опікується, не зазіхаючи на чужу. А "Ночные волкі" приїхали на НАШУ землю і уявляють собі, що це вже їхня територія.

Не можна у такий час мовчки споглядати за цим. Закликаю всю байкерську спільноту оголосити поза байкерським законом Хірурга Залдостанова, який плюнув усім нам в обличчя.

Сьогодні вони в Криму, завтра вони поїдуть на Київ, до нас до дому, аби окопувати нашу територію, брати участь в сепаратиських програмах і роздавати свої жилети, щоб усі в майбутньому стали "Ночнимі волкамі".

Брати! Не дамо скаженим псам захоплювати нашу територію, об’єднаємося і поженемо загарбників з нашої землі!

Байкер з Галичини Геник (він же депутат Львівської міської ради Євген Білінський)", – йдеться у повідомленні.

Таке звернення опубліковане через те, що Залдостанов є другом Путіна та заявляє, що його колеги патрулюють вулиці на Півдні і Сході України, щоб не пустити "канібалів" з Києва.

"Української правда" від  30 січня 2014 – "Друг Путіна "Хірург" вивів байкерів на барикади".

Лідер байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов розповів, що його колеги патрулюють вулиці на Півдні і Сході України, щоб не пустити "канібалів" з Києва.

Як розповів "Хірург", байкери взялися "охороняти українські міста від радикалів і провокаторів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.