Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський аеропорт

ipress.ua

Середа, 5 березня 2014, 14:16

На зборах трудового колективу аеропорту "Львів" працівники підтримали гендиректора

львівський аеропорт

Вчора, 4 березня, на зборах трудового колективу аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького працівники висловили підтримку гендиректору Роману Гонтарєву та закликали сторонніх осіб не втручатись у діяльність підприємства. 

Про це Варіантам повідомили у профспілковому комітеті ДП "МА "Львів"  ім. Данила Галицького.

Колектив та профспілка підприємства закликали сторонніх осіб не втручатися у роботу підприємства, адже такі дії можуть загрожувати авіаційній безпеці, перешкоджати штатній роботі підприємства і виконанню затвердженого плану польотів з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

До слова, у зборах трудового колективу аеропорту брали участь близько ста працівників усіх структурних підрозділів підприємства, профспілковий комітет, представники адміністрації. 

Додамо, що загалом трудовий колектив львівського аеропорту налічує 850 чоловік.

Нагадаємо, вчора ввечері, 4 березня, частина працівників аеропорту "Львів" імені Данила Галицького провела пікет біля території аеропорту з вимогою звільнити гендиректора Романа Гонтарєва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.