Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фінанси

vmr.gov.ua

Середа, 5 березня 2014, 15:35

Сех припускає, що Львівщина матиме проблеми з фінансуванням бюджетної сфери

фінанси

На думку голова Львівської ОДА Ірина Сех, існують ризики, що Львівщина матиме труднощі з фінансуванням бюджетної сфери, тому буде просити 230 млн грн субвенції.  

Про це вона повідомила на селекторній нараді, передає прес-служба Львівської ОДА.

«На Львівщині майже завершено затвердження місцевих бюджетів. Затверджено вже 15 і лише 2 залишилось. Це питання буде вирішено найближчим часом, є ризик, що область за останні два місяці матиме проблему з фінансуванням бюджетної сфери, тому ми просимо при перегляді державного бюджету збільшити державну субвенцію. Це близько 230 млн. грн", сказала Сех.

Також Ірина Сех поінформувала, що на кінець операційного дня 3 березня сума неоплачених органами державної казначейської служби незахищених видатків загального та спеціального фондів державного бюджету становить 54,3 млн грн., місцевих бюджетів – 49,8 млн.грн., в тому числі на придбання паливно-мастильних матеріалів для карет швидкої допомоги, шкільних автобусів та пожежних автомобілів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.