Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

патрулювання львова

Четвер, 6 березня 2014, 10:32

До патрулювання Львова долучається все менше містян

патрулювання львова

Зменшилася кількість активістів, які патрулюють вулиці Львова, проте у всіх районах міста відновила роботу міліція.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вулиці Львова продовжують патрулювати спільні групи з працівників міліції, активних мешканців, вело- та автопатрулів.

«Сьогодні вночі на координаційну лінію районної адміністрації жодного дзвінка не було. Загалом до патрулювання вночі залучено 121 особу, з них 76 мешканців. Також залучали працівників ЛКП. Патрулювало 5 машин, 14 працівників міліції. Цієї ночі, з четверга на п’ятницю, будемо просити людей знову виходити на патрулювання, ймовірно, у меншій кількості, оскільки міліція вже відновила свою роботу. Усім мешканцям, які в цей непростий час долучались до патрулювання, хочемо подякувати за спільну роботу», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«Ця ніч у нашому районі минула спокійно. Патрулювання вели загалом 98 осіб, зокрема і міліціянти. Так виглядає, що ситуацію вчасними і результативними заходами свого часу вдалось втримати в правильному руслі і вже зараз можемо повертатись до звичного режиму роботи», - каже Ірина Гримак, голова Залізничної РА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.