Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

баскетбол

sport.obozrevatel.com

Четвер, 6 березня 2014, 13:08

22 березня вирішать чи Україна проводитиме Євробаскет-2015

баскетбол

22 березня ФІБА-Європа вирішуватиме чи збереже Україні право на проведення Євробаскету-2015.

Про це повідомляє Галичина спортивна з посиланням на ИТАР-ТАСС.

«Ми пильно стежимо за ситуацією на Україні, – заявив глава департаменту зі зв'язків з громадськістю ФІБА-Європа Сакіс Контос. – У Мюнхені вже пройшла зустріч виконавчого комітету, де обговорювалися проблеми, пов'язані з проведенням чемпіонату Європи-2015. Через кілька тижнів, 22 березня, відбудеться серйозна нарада, на якому і буде прийнято рішення про те, чи пройде фінальний турнір Євробаскету в Україні, або його доведеться перенести в іншу країну.

Треба розуміти, що зараз дуже складно передбачити, як будуть розвиватися події в Україні. Якби Євробаскет проходив через місяць-півтора, тоді, без сумнівів, ми б відібрали в української сторони право проведення фінального турніру і довірили б його іншій країні. Але чемпіонат Європи тільки через півтора року! Ми повинні діяти дуже обережно і уважно і не робити поспішних дій».

Відомо, що Естонія, Латвія і Литва 27 лютого заявили про готовність готовність провести Євробаскет-2015 замість України.

Нагадаємо, будівництво арен для проведення Чемпіонату Європи з баскетболу вже розпочате.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.