Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tsn.ua

Четвер, 6 березня 2014, 14:12

Зброю, викрадену з Галицького райвідділу знайшли поблизу Києва – Юрій Гладун

5 березня у сутичці в Борисполі було вилученого пістолет Макарова, який було вкрадено під час погрому Галицького райвідділу міліції.

Про це заявив під час прес-конференції начальник штабу УМВС у Львівській області.

Зокрема у ніч з 18 на 19 лютого, під час захоплення райвідділків міліції було викрадено кілька сотень одиниць зброї, найбільше – пістолетів Макарова.

Також Юрій Гладун повідомив, що вчора здали ще 4 пістолети, які зникли з Галицького райвідділу.

Також деякі особи звернулися, що готові здати кілька десятків зброї, але натомість просять дозвіл на носіння травматичних пістолетів, у чому міліція готова посприяти.

Щодо причетних до погромів у Львові, то представник правоохоронних органів зазначив, що, на його думку, це були місцеві мешканці, не виключено, що й кримінальні особи.

На разі відновлено роботу служби 102, відбувається злагоджена співпраця з народною охороною міста, але все ще працівники міліції дуже налякані.

Нагадаємо, з 18 на 19 лютого у Львові відбулася серія погромів державних установ. Зокрема було захоплено будівлю обласного управління міліції, всі райвідділи міліції, будівлю прокуратури, військову частину на вул. Стрийській-Рубчака.

Одразу після цих подій у місті було створено муніципальну дружину для охорони порядку в місті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.