Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 6 березня 2014, 16:30

Люди, які не зможуть перебудуватися, мають піти, – Сех про кадрову політику в ОДА

У Львівській ОДА є люди, які по-іншому працювати не зможуть, вони не зможуть перебудуватись, а тому мають розуміти, що повинні піти.

Про це повідомила голова Львівської ОДА Ірина Сех, передає прес-служба адміністрації.

Оскільки область залишилась без виконавчої влади, то, за словами голови ОДА, перше – це кадрові призначення, які повинні відбуватись відповідно до вимог Майдану.

"Критерії – професійність, чесність, готовність працювати в кризовій ситуації, може, це трошки пафосно, але «бажання служити своєму народові», як це написано в присязі державного службовця, яку за багато років знівелювали. Потрібно враховувати представництво відповідно до квоти коаліційного уряду, потрібно враховувати думку громадськості, залучити представників науки, а також підприємців, які в такій кризовій ситуації зуміли вижити і підтримали Майдан", – сказала Ірина Сех.

Голова облдержадміністрації визнала, що провести кадрові зміни буде непросто, але вони необхідні, бо змінилась система влади.

"Сьогодні треба людей з новими думками, креативними думками; людей, які не бояться, які ризикують; людей з досвідом", – сказала Ірина Сех.

Додамо, що в команду Сех може піти працювати координатор львівського Євромайдану Роман Брезіцький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.