Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

первоцвіт

xn--80aqafcrtq.cc

П'ятниця, 7 березня 2014, 09:40

На львівському вокзалі міліція вилучила більше 2 тисяч первоцвітів

первоцвіт

В рамках операції “Первоцвіт-2014” міліція та екологічні інспектори проводять перевірки у можливих місцях продажу первоцвітів, а також на залізничних вокзалах.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

О 6 год 40 хв. на залізничний вокзал станції Львів прибув потяг сполученням «Солотвино - Львів». Під час відпрацювання даного потягу було виявлено двох жінок, мешканок Виноградівського району Закарпатської області, які перевозили первоцвіти.

У них правоохоронці вилучили понад 2 тисячі квіток шафрану, - зазначив начальник сектору громадської безпеки лінійного відділу на станції Львів майор міліції Андрій Татарський.

Жінки розповіли, що з наближенням свята 8 березня, є попит на букети з первоцвіту. Іншого заробітку вони не мають, тому привезли на ринок для продажу кількасот букетиків.

Вилучені первоцвіти будуть направлятися у Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка для подальшої популяції.

На жінок було складено адміністративний протокол за статтею 90 КУпАП «Порушення вимог щодо охорони видів рослин, занесених до Червоної книги України». Матеріали будуть скеровані у Виноградівський суд для прийняття рішення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.