Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://gazeta.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 11:59

Львівська залізниця готова до Євро-2012

Вокзали та станції Львівської залізниці готові до збільшення пасажиропотоку під час Євро-2012. Про це повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

 

Львівська залізниця упродовж 2011-2012 рр. здійснила великий обсяг робіт з комплексного ремонту вокзалів станцій Львів, Трускавець, Мостиська-ІІ, Чоп, Ужгород, Вадул-Сірет, Сарни, Ягодин та Ковель.

Також залізничники відремонтували медпункти та фельдшерсько-акушерські пункти прикордонних станцій Чоп, Вадул-Сірет, Мостиська-ІІ та Ягодин. Крім того, на вокзалах станції Чоп та Ужгород вдосконалено системи відеоспостереження.

Проте найбільший обсяг робіт виконано саме на вокзалі станції Львів, адже він є головними залізничними воротами Львівської магістралі та прийме найбільшу кількість подорожуючих.

Для ремонту та модернізації об’єктів вокзалу станції Львів Львівська залізниця використала 27, 8 млн. грн. власних коштів.

Зокрема, Львівська залізниця провела такі роботи: облаштовано автостоянку (вартістю 8 млн. 803 тис. грн.); відремонтовано сходи східної та західної сторони вокзалу, виконано благоустрій  прилеглої території; завершено роботи з ремонту торців дебаркадеру та заміни гранітного покриття пішохідної частини перед головною будівлею вокзалу; влаштовано підсвітку дебаркадеру та фасаду головної будівлі вокзалу; проведено роботи з ремонту перонів та переходів через колії з влаштуванням направляючих для людей з обмеженими фізичними можливостями; облаштовано пандуси при вході в головну будівлю вокзалу, приміський касовий зал та медпункт; виконано роботи з ремонту медпункту, залів очікування та заміни дверей головного входу; завершено роботи з реконструкції інформаційної системи вокзалу ст. Львів, інформація та оголошення надаються українською та англійською мовами; встановлено систему відеонагляду на вокзалі, перонах вокзалу та автостоянці;виконано роботи з капітального ремонту будівель та споруд приміського вокзалу ст. Львів; приміщення, зали очікування, 1 і 2 перони вокзалу оснащені прийомо-передавальнимии пристроями Wi-Fi.

Нагадаємо,максимальна пропускна спроможність вокзалу станції Львів становить 45 500 пасажирів у добу. На сьогодні, залежно від дня тижня, пасажиропотік головних залізничних воріт Львова становить 15 000-18 000 пасажирів у добу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.