Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

виставка

zeitglas.io.ua

Вівторок, 11 березня 2014, 13:36

У Львові відкриється благодійна виставка кримського живопису

виставка

Митці Криму долучаються до благодійного збору коштів сім’ям постраждалих на Майдані в Києві.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Виставка «Крим у серці Львова» розпочне свою роботу 14 березня о 13:00 годині в «Арт-галереї мадам Пальмгрен», що за адресою: вул. Федорова, 8. Зібрані на виставці кошти передадуть сім’ям загиблих на Майдані.

Для відвідувачів буде представлено роботи десятьох найяскравіших представників кримської школи живопису кінця ХХ - початку ХХІ століття, серед яких будуть, як всесвітньо визнані метри, так і молоді талановиті майстри. 
Виставка буде проходити з 14 до 31 березня.

Кошти зібрані від продажу робіт будуть перераховані в фонд підтримки сімей загиблих на Майдані.

«Ми просимо всіх небайдужих львів'ян приєднатися до нашого заходу і отримати задоволення від майстерності талановитих кримських живописців та розвіяти усі міфи про негативне ставлення львів'ян до російськомовних громадян, а також допомогти тим, кому сьогодні важче, ніж нам. Двері нашої галереї відкриті для вас щоденно з 10:00 до 21:00 години, без вихідних», - зазначають організатори виставки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.