Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

хокей

hc.lviv.ua

Вівторок, 11 березня 2014, 15:23

Галицькі Леви стали віце-чемпіоном хокейного чемпіонату України серед юнаків 2001-2002 р.н.

хокей

Цими вихідними у Києві визначився чемпіон та призери чемпіонату України серед юнаків 2001-2002 р.н.

Про це повідомляє Галичина спортивна.

Після заміни «Донбасу» на СДЮСШОР (донеччани відмовились від участі в фінальному турнірі), четвірка найкращих нинішнього сезону абсолютно точно співпала із четвіркою найкращих сезону попереднього.

Не зовсім вдало фінальний турнір провела команда із Вінниці, яка вважалась реальним претендентом на нагороди. У півфіналі «Піраньї» поступилися «Соколу» 1:4, а у матчі за бронзові нагороди, як і рік тому, програли СДЮСШОР – 2:6. Львів’яни у півфіналі перемогли харківських юнаків із рахунком 6:1.

У фіналі ж зустрілись минулорічні фіналісти «Сокіл» та «Галицькі Леви». Якби команді Михайла Чиканцева вдалося перемогти, то п’ятірка найкращих команд першості повністю повторила б минулорічний підсумок. Проте, вочевидь, кияни зробили правильні висновки із тієї поразки і цього разу не віддали чемпіонський титул. Дубль В’ячеслава Бойченка та шайба Дениса Воропаєва принесла підопічним Миколи Майка перемогу 3:1, а з нею і золоті нагороди чемпіонату. У львів’ян єдиною шайбою відзначився Валентин Микитюк.

Таким чином, підсумкова таблиця чемпіонату має наступний вигляд:



Нагадаємо, попередній сезон Леви завершили лідерами чемпіонату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.