Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура Львівської області

Середа, 12 березня 2014, 13:23

Активісти вішають мені ярлики та неправдиві звинувачення, – прокурор Львівщини

прокуратура Львівської області

Новопризначений прокурор Львівщини Володимир Гураль обурюється, що активісти, які виступають проти його призначення, діють шляхом навішування ярликів та неправдивих звинувачень.

Про це він повідомив у своїй заяві, опублікованій на сайті прокуратури.

"Окремі радикально налаштовані громадські активісти поставили собі за мету перешкоджати нормальній діяльності прокуратури, про що з неприхованим задоволенням повідомляють навіть ЗМІ Росії", заявив Гураль.

Відповідаючи на закиди активістів про свою працю під керівництвом Пшонки, Гураль сказав: "Вся прокуратура України працювала під керівництвом Пшонки. За ті два роки, що я працював у Генеральній прокуратурі, він всього один раз зі мною говорив, і ця розмова була дуже неприємна".

Крім цього, Гураль запропонував створити громадську раду при прокуратурі області.

Нагадаємо, 4 березня Генпрокурор Олег Махніцький призначив Володимира Гураля прокурором Львівської області. 7 березня "Правий сектор" зірвав представлення новопризначеного прокурора. Останньому закидають участь у корупційних схемах.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.