Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай на сихів

grim.in.ua

Четвер, 13 березня 2014, 13:41

Будівництво трамвайного сполучення з Сиховом можуть розпочати наприкінці квітня

трамвай на сихів

Реалізація проекту «Трамвай на Сихів» може розпочатись наприкінці квітня цього року – на початку травня. 

Про це повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль, передає прес-служба міськради.

 

«Ми продовжуємо працювати з Європейським банком реконструкції та розвитку в тих проектах, які у нас вже на сьогодні є. Зокрема, будівництво трамваю на Сихів ввійде в активну стадію – роботи мають розпочатись уже вкінці квітня – на початку травня», - повідомляє Сергій Кіраль.

«Натомість ми розпочали переговори з банком щодо нового проекту – переробки мулу на очисних спорудах міста разом із відбором біогазу та переробкою цього біогазу у виробництво електроенергії. Це дозволить у перспективі зменшити собівартість надаваних послуг «Львівводоканал» майже на 30%, що дуже суттєво. Вартість проекту – 22 млн євро, з яких 5-7 млн євро – це гранти, тобто кошти, які не треба буде повертати. 

Розпочнеться реалізація проекту модернізації системи теплопостачання в місті за підписаними вже договорами, активна фаза проведення тендерних процедур і початку робіт по окремих компонентах, зокрема – це заміна трубопроводів, встановлення індивідуальних теплопунктів і системи когенерації. Вартість проекту – 30 млн. євро, 10 млн. з яких – гранти», - додає Сергій Кіраль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.