Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сех ірина

Четвер, 13 березня 2014, 15:07

Сех хоче зустрітися з "протисехами"

сех ірина

Голова Львівської ОДА запропонувала активістам кампанії "Проти Сех" зустрітися та обговорити претензії та звинувачення, які їй висувають.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

"Хочу звернутися до ініціаторів кампанії «Проти Сех». Святославе, Тарасе та інші «Протисехи»! Готова з вами зустрітися, вислухати ваші претензії до мене. Спробую відповісти на всі закиди і звинувачення, пояснити, чому чиню так, а не інакше", написала Сех.

Відзначимо, що спільнота "Проти Сех" у Facebook налічує уже 2358 учасників. Водночас у цій соцмережі була створена контр-спільнота "За Сех", яку, щоправда, вподобали лише 183 користувачі. 

Між тим, у Facebook активісти створили групу "Львівщина "ЗА" призначення Мікі Мауса головою ОДА", яку вподобали 335 користувачів соцмережі. "Як не крути, Макі Маус має купу переваг - не має депутатського мандату, бізнесу і кримінальні справи на нього не відкривались. Сех, давайдасвіданья!", пояснюють створення спільноти активісти.

Нагадаємо, 4 березня головою Львівської ОДА було призначено народного депутата від ВО "Свобода" Ірину Сех. Новопризначену голова ОДА представили на львівському Майдані. Невдовзі після призначення активісти створили спільноту у соцімережі Facebook "Проти Сех".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.