Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

освітлення львова

lwr.com.ua

Четвер, 13 березня 2014, 15:31

Львів освітлюється на 94%

освітлення львова

Освітленість в середньому по Львові доведена до 94%. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Так, за кошти міського бюджету виконано роботи з покращення зовнішнього освітлення з повною заміною світильників на понад 30 вулицях міста: район вул. Зеленої (старий Сихів), масив Білогорща, сквер на вул. Клепарівській, вулиці Замкова, Татарська, Купчинського, Холмська, Шевченка та інші. Проведено заміну 928 світильників, з них 626 штук на енергозберігаючі, виконано заміну 4484 ламп, 187 опор, прокладено 29,8 км кабелю і самонесучого ізольованого проводу та 6,3 км повітряних ліній.

На утримання аварійно-диспетчерської служби, що здійснює усунення аварійних пошкоджень в мережах зовнішнього освітлення, включення освітлення відповідно до графіку, використано 1,58 млн. грн.

Також було використано 277 тис. грн. на реконструкцію територій 9-ти навчальних закладів.

Нагадаємо, до системи зовнішнього освітлення міста входить: 893,5 км повітряних та 43,1 км кабельних ліній, 301 шаф управління, 10647 опор, 26541 світильників.

Додамо, роботи з утримання, капітального ремонту та реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста здійснює ЛКП «Львівсвітло».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.