Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Кличко

Четвер, 13 березня 2014, 16:16

Рада внесла зміни до закону про президентські вибори, що дозволить Кличку йти в президенти

Віталій Кличко

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про вибори Президента України" (щодо техніко-юридичного вдосконалення виборчого процесу).

Про це повідомила прес-служба парламенту.

"Норми документа мають на меті забезпечити об’єктивність та чесний, неупереджений підрахунок голосів виборців, суттєво підвищити оперативність отримання результатів голосування на дільницях, полегшити роботу членів дільничних виборчих комісій", йдеться у повідомленні прес-служби.

У законі, зокрема, зазначається, що "особа вважається такою, що проживає на території в межах державного кордону України, якщо її місце проживання зареєстроване в Україні відповідно до закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання".

Відповідна поправка дозволить лідерові партії "Удар" Віталію Кличку балотуватися на президентських виборах 25 травня 2014 року.

Нагадаємо, Кличко заявив, що йде в президенти у жовтні минулого року. Цього ж дня Верховна Рада проголосувала за зміни до Податкового кодексу, що могло завадити Кличку балотуватися. "За" проголосував також "ударівець" Ярослав Дубневич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.