Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура львівщини

gazeta.lviv.ua

Четвер, 13 березня 2014, 17:00

Прокуратура Львівщини розслідує зловживання ДАІ щодо автомайданівців

прокуратура львівщини

Прокуратура Львівської області розслідує перевищення службових повноважень та вчинення службового підроблення працівниками УДАІ ГУ МВС України у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Наразі вже встановлено, що вказані правоохоронці на виконання рапортів працівників УДАІ ГУ МВС України у м. Києві та Київської області, в січні 2014 року стосовно 4 громадян склали протоколи про вчинення ними адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 122-2 КУпАП.

Йдеться про те, що нібито вони наприкінці грудня 2013 року в м. Києві та Київської області під час проведення мирних акцій протесту не виконали вимог працівників ДАІ про зупинку транспортного засобу.

Проте, двоє із вищевказаних громадян повідомили, що у цей період у м. Києві та Київської області взагалі не перебували, а ще однин заперечив сам факт невиконання вимог працівників ДАІ про зупинку транспортного засобу.

На даний час, у кримінальному провадженні слідчим прокуратури визнано та допитано як потерпілих, чотирьох громадян, стосовно яких складалися вказані протоколи. Також уже встановлено та допитано, як свідків, працівників ДАІ.

Вживаються усі заходи з метою якнайшвидшого завершення досудового розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.