Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

беркут

news.spilno.tv

П'ятниця, 14 березня 2014, 12:44

Міліція взялася за переатестацію львівського "Беркуту"

беркут

У Львові працівники колишнього спецпідрозділу "Беркут" проходять переатестацію.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

До складу атестаційної комісії увійшли: керівник юридичного відділу, керівник відділу внутрішньої безпеки, керівник психологічного відділу Головного управління МВС України у Львівській області, а також керівники підрозділів міліції громадської безпеки та кадрового забезпечення.

Атестуванню підлягають 296 працівників колишнього спецпідрозділу. Тим, хто пройде атестацію, будуть запропоновані посади у новому підрозділі міліції, який буде називатись Підрозділ спеціального призначення.

Підрозділ буде підпорядковуватись напряму начальникові Головного управління МВС України у Львівській області і основними його завданнями будуть: затримання озброєних злочинців, звільнення заручників та охорона громадського порядку у набільш криміногенних районах.

«Штат підрозділу – 306 працівників і набирати до нього будемо як колишніх працівників спецпідрозділу, котрі пройшли переатестацію, так і бажаючих з інших підрозділів міліції, котрі відповідатимуть необхідним критеріям», - повідомив т.в.о. начальника ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Маруняк.

На сьогодні, частина працівників колишнього спецпідрозділу «Беркут», близько 50 відсотків, вже пройшли переатестацію і поки що разом з працівниками патрульно-постової служби забезпечують громадський порядок у Львові та області.

Нагадаємо, 24 лютого львівських "беркутівців" змусили на колінах покаятися перед Євромайданом. 26 лютого МВС ліквідувало спецпідрозділ "Беркут".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.