Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

uanews.lviv.ua

П'ятниця, 14 березня 2014, 16:46

Міськрада обіцяє врегулювати ситуацію на ринку "Привокзальний"

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про врегулювання проблемної ситуації, що склалась на ринку "Привокзальний"".

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідно до рішення виконкому, Франківська районна адміністрація має вжити усіх необхідних заходів для забезпечення водо-, газо-, електропостання ринку "Привокзальний", а також вивезення побутових відходів з території ринку.

Робоча група з представників департаменту економічної політики, юридичного управління, районної адміністрації та представників ринку повинна працювати усі вихідні, аби напрацювати узгоджене рішення.

Стосовно цього, міський голова запевнив, що сьогодні провів зустріч представниками ринку "Привокзальний", де погодили уповноважених представників до робочої групи.

"Сьогодні зранку я вже провів зустріч з працівниками ринку "Привокзальний". Було понад 150 людей. Ми обрали уповноважених представників до робочої групи. Провели відповідні робочі зустрічі. Потім прийшли інші представники – це власники торгових павільйонів та площ. Вони також висловили своє занепокоєння тим, що робиться на ринку. Приходили орендарі. Тому всіх об’єднали у одну робочу групу", – повідомив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 лютого, власники ТзОВ “Привокзальний ринок” разом із головою «Народної самооборони» Львівщини Валерієм Веремчуком прийшли на Привокзальний ринок у Львові, щоб повернути директора на робоче місце, але працівники ринку не допустили цього.

3 березня ринок «Привокзальний» обрав нових представників на посади голови та президії

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.